Het verhaal achter Aloha Happy Wear…
"Aloha, mijn naam is Willem. Ik ben gepassioneerd door veel dingen, maar ik ben vooral gepassioneerd door mensen en hun zoektocht naar geluk.

Een paar maanden geleden las ik een boek over Ho’oponopono, het oude Hawaïaanse geloof. Het was geen openbaring, maar ik besefte dat er een voorouderlijke overtuiging was waarmee ik de meeste waarden deelde. Ik vond het concept van Aloha erg sterk en een goede manier om jezelf een kans te geven gelukkig te zijn en dat geluk te delen.

Hawaii is waarschijnlijk onbewust een plaats die we allemaal in gemeen hebben. Ik ben altijd verbaasd om te zien dat elke keer dat ik de naam Hawaï laat vallen, al mijn gesprekspartners meteen een beeld in gedachten hebben (het strand, de lagune, het witte zand, de palmbomen, de dansers ... enz.). En heel weinig van ons hebben de kans gehad om daarheen te gaan. Hawaii is dat vrede plekje die we allemaal in onze hart hebben, de plek waar we zeker weten dat we gelukkig zouden zijn ... wel, deze plek is in ieder van ons. We hebben allemaal een stukje paradijs in ons en ik denk dat er geen betere manier is om het te laten zien dan door het te dragen. Trakteer jezelf op de Aloha die uw paradijs het best uitstraald en bied een Aloha aan uw geliefden zodat zij weten dat u van hen houdt en dat zij ook recht hebben op hun plekje geluk.

In een wereld waar veel moeite wordt gedaan om ons te bombarderen met negatieve energieën, zijn we allemaal op zoek naar die positieve energie in ons. Ik hoop dat Aloha ons zal helpen herinneren dat we niet alleen zijn op deze reis op zoek naar het positieve en dat we klaar zijn om deze reis te delen met de mensen die we lief hebben om ons heen.

Aloha zal hopelijk de nalatenschap zijn die ik achterlaat, een bericht om mijn gevolg eraan te herinneren altijd goed te zorgen voor zichzelf en anderen, altijd te geloven in hun dromen, groot, klein, of zelf onbereikbaar, en positieve energie altijd te delen. Ik wens ze liefde en geluk in dit kleine hoekje paradijs en anderen te behandel met de Aloha spirit."
Wat betekend Aloha…
Stacks Image 339
Stacks Image 323
Stacks Image 334
Stacks Image 321
Stacks Image 331
Stacks Image 319
Onze Aloha Friends in de wereld…
 • Adrian - Ecuador

  Adrian - Ecuador

 • Yuliana - Israël

  Yuliana - Israël

 • Shanon - Belgium

  Shanon - Belgium

 • Martin - Belgium

  Martin - Belgium

 • Margarita - Portugal

  Margarita - Portugal

 • Christine - Belgium

  Christine - Belgium

 • Manuela - Austria

  Manuela - Austria

 • Arturo - Spain

  Arturo - Spain

 • Anne-Sophie - Belgium

  Anne-Sophie - Belgium

 • Ana - Spain

  Ana - Spain

De juiste producten kiezen…

Onze selectie / Ons engagement

We selecteren bedrijven die producten van zeer hoge kwaliteit aanbieden, maar ook ethische, milieuvriendelijke en duurzame producten.
Contact opnemen…
Auto Reply
Aloha!
Bedankt voor uw boodschap. We nemen zo snel mogelijk contact met u op?.

Signature (Supports HTML)
Betse Aloha groeten
Het Aloha Team